Nirodha Tampere

Oletko ollut kiinnostunut meditaatiosta, mutta yksin hiljentyminen on vaikeaa?

Nirodha ry:n Tampereen paikallisryhmä kokoontuu 4.6.2017 alkaen kerran viikossa sunnuntaisin klo 17.30-19.00, Tampereen Astangajoogakoulun tiloissa osoite; Yliopistonkatu 58B, 33100 Tampere.

Kesätauko 19.6.-15.7.2017.

Nirodha ry järjestää meditaatioiltoja, harjoituspäiviä, kursseja, opettajavierailuja ja hiljaisia meditaatioretriittejä. Harjoitamme vipassana-meditaatiota (engl. insight meditation).

Harjoituksemme perustuu theravada-buddhalaiseen perinteeseen, mutta meditaation harjoittaminen ei edellytä buddhalaista elämänkatsomusta tai omista uskomusjärjestelmistä luopumista. Meditaatiot, opetuspuheet ja keskustelut ovat kaikki välineitä ja virikkeitä oman henkilökohtaisen elämän ja harjoituksen tarkasteluun. Tarkoitus harjoituksessa on kehittää elämisen taitoa: kykyä tyytyväisyyteen, tasapainoon ja myötätuntoon.

Ilta on maksuton, halutessasi voit jättää lahjoituksen (dana) ohjaajalle ja Nirodhalle, jolla katetaan mm. vuokrakuluja.
Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita harjoittamaan kanssamme!

Nirodha ry järjestää toimintaa ympäri Suomen mm. Helsingissä viikottaisia meditaatioiltoja, joka kuukauden ensimmäinen lauantai hiljaisen meditaatiopäivän, hiljaisia meditaatioretriittejä ja opettajavierailuja. Paikallisryhmiä on myös mm. Turussa ja Joensuussa. Ryhmällä ei ole opettajaa Suomessa. Monet retriittien länsimaiset maallikko-opettajat ovat saaneet koulutuksensa retriittikeskus Gaia Housessa Englannissa.

Lämpimästi tervetuloa meditoimaan kanssamme. Lisätietoja toiminnastamme saat Facebook -sivujen kautta, sähköpostilla: nirodha.tre@gmail.com sekä puhelimitse 0414800043 (Tomi Mikkola) tai 0453174446 (Päivyt Makkonen).