Tampere

Oletko ollut kiinnostunut meditaatiosta, mutta yksin hiljentyminen on vaikeaa?

Nirodha ry:n Tampereen paikallisryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 17.00-18.30, paikkana Joogapaikka, osoite Teiskontie 21.

Nirodha ry järjestää toimintaa ympäri Suomen mm. meditaatioiltoja, harjoituspäiviä, kursseja, opettajavierailuja sekä hiljaisia meditaatioretriittejä. Harjoitamme vipassana-meditaatiota (engl. insight meditation).

Ryhmällä ei ole opettajaa Suomessa. Monet retriittien länsimaiset maallikko-opettajat ovat saaneet koulutuksensa retriittikeskus Gaia Housessa Englannissa.

Harjoituksemme perustuu theravada-buddhalaiseen perinteeseen, mutta meditaation harjoittaminen ei edellytä buddhalaista elämänkatsomusta tai omista uskomusjärjestelmistä luopumista. Meditaatiot, opetuspuheet ja keskustelut ovat kaikki välineitä ja virikkeitä oman henkilökohtaisen elämän ja harjoituksen tarkasteluun. Tarkoitus harjoituksessa on kehittää elämisen taitoa: kykyä tyytyväisyyteen, tasapainoon ja myötätuntoon.

Meditaatioillat ovat maksuttomia, mutta halutessasi voit jättää lahjoituksen (dana) ohjaajalle ja Nirodhalle, jolla katetaan mm. vuokrakuluja.
Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita harjoittamaan kanssamme!

Lisätietoja toiminnastamme saat Facebook -sivujen kautta, sähköpostilla: nirodha.tre@gmail.com sekä puhelimitse 040 5263232 (Tomi Mikkola).