Jyväskylän paikallisryhmän meditaatiopäivä 16.6.2013, opettajana Frank Uyttebroeck

Nirodha Jyväskylä järjestää meditaatiopäivän su 16.6.2013 klo 14.30-17.30. Opettajaksi saapuu Frank Uyttebroeck. Frank vetää retriittejä ympäri Eurooppaa ja hänen kotisanghansa sijaitsee Rotterdamissa, Hollannissa. Frankin opettajina ovat toimineet mm. Noah Levine ja Vinny Ferraro.

Meditaatiopäivä järjestetään Jyväskylässä Mandalatalon tiloissa (Kansakoulukatu 7 d 40) Jyväskylän keskustan tuntumassa. Opetus on englanniksi. Ohjelma sopii kaikentasoisille harrastajille, myös ensikertalaisille.

Päiväretriitin teema on metta-meditaatio. Metta käännetään usein rakastavaksi ystävällisyydeksi tai hyväksi tahdoksi.  Metta-meditaation on tarkoitus kehittää itsessämme tätä ominaisuutta ja jotkut opettajat puhuvatkin mielen ehdollistamisesta uudenlaisiin käyttäytymismalleihin. Metta-harjoituksen myötä saatamme huomata tarpeettoman kovuuden ja ankaruuden vaikutukset elämässämme ja oppia päästämään irti näistä vanhoista ja kivuliasta käyttäytymismalleista.

Osallistumismaksu on 5 euroa, ja se kattaa opettajan matkakulut ja tilavuokran. Lisäksi osallistujat voivat halutessaan lahjoittaa opettajalle omavalintaisen summan, joten pyydämme varaamaan mukaan käteistä lahjoitusta varten. Meditointiin tarvittavat istuinalustat, istuintyynyt, meditaatiopenkit ja tuolit löytyvät paikan päältä.

Meditaatiopäivään voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen nirodha.jkl@gmail.com. Ilmoittautumisaika päättyy 8.6.2013.

Lisätietoja: Nirodha Jyväskylä, nirodha.jkl@gmail.com/0445680598

Lämpimästi tervetuloa!