Tampere

Nirodha meditaatio Tampere

Tampereen Nirodha kokoontuu parillisten viikkojen tiistaisin klo 18-19.30 ja joka sunnuntai klo 17-19.

Meditaatiot pidetään Meditaatiohuoneella osoitteessa Ilvestie 2-4 (sisäänkäynti Teiskontie 13 -talon päädystä). Iltojen ja meditaatiopäivien tiedoista sekä aikataulumuutoksista ilmoitamme Facebook-sivuillamme. Lämpimästi tervetuloa harjoittamaan kanssamme!

Meditaatioillat koostuvat pääsääntöisesti hiljaisesta tai ohjatusta meditaatiosta, lyhyestä opetuspuheesta sekä läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoituksista. Illan rakenne riippuu ohjaajasta. Lopussa pidetään vielä vapaaehtoinen teehetki. Illat soveltuvat sekä meditaatiota kokeileville että jo pidempään harjoittaneille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Nirodha edustaa Insight meditation -perinnettä. Harjoituksemme perustuu pääasiassa varhaisen buddhalaisuuden tapoihin ja menetelmiin lähestyä elämää ja välitöntä kokemusta. Tekemämme harjoitukset pyrkivät vahvistamaan tietoisuutta ja ymmärrystä siitä, miten keho ja mieli toimivat, jotta voisimme oppia elämään tavalla, joka tuottaa vähemmän kärsimystä itselle ja muille. Kaikkien harjoitusten perustana on tietoinen hyväksyvä läsnäolo kehossa.

Illat tarjotaan osallistujille lahjoitusperiaatteella. Osallistujat voivat halutessaan antaa sopivaksi kokemansa käteislahjoituksen vuokrakulujen kattamiseen sekä illan ohjaajalle. Näin jatkamme omalta osaltamme anteliaisuuden perinnettä, jolla näitä opetuksia on siirretty eteenpäin jo lähes 2500 vuotta ja mahdollistamme että toimintaan voi osallistua varallisuudesta riippumatta.

Lahjoittaa voi suoraan Nirodhan MobilePaylla numeroon 71789 tai Nirodhan tilille FI84 4108 0010 3769 97 (viestikenttään ”tiladana tre”). Myös säännöllinen kuukausittainen lahjoittaminen on mahdollista ja tervetullutta.

Lisätietoja toiminnastamme saat Facebook-sivujen kautta sekä puhelimitse 0443374731 (Laura Toropainen).