Tampere

Nirodha meditaatio Tampere

Tampereen Nirodha kokoontuu viikoittain sunnuntaisin klo 17-19 sekä parillisten viikkojen tiistaisin klo 18-19.30 (tiistai-istumiset ovat toistaiseksi kesätauolla).

Meditaatiot pidetään Meditaatiohuoneella osoitteessa Ilvestie 2-4 (sisäänkäynti Teiskontie 13 -talon päädystä). Iltojen ja meditaatiopäivien tiedoista sekä aikataulumuutoksista ilmoitamme Facebook-sivuillamme. Lämpimästi tervetuloa harjoittamaan kanssamme!

Meditaatioillat koostuvat pääsääntöisesti ohjatusta meditaatiosta, lyhyestä opetuspuheesta sekä hiljaisesta meditaatiosta. Lopussa pidetään vielä vapaaehtoinen teehetki. Ne soveltuvat sekä meditaatiota kokeileville että jo pidempään harjoittaneille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Nirodha edustaa insight meditation -perinnettä. Harjoituksemme perustuu pääasiassa varhaisen buddhalaisuuden tapoihin ja menetelmiin lähestyä elämää ja välitöntä kokemusta. Tekemämme harjoitukset pyrkivät vahvistamaan tietoisuutta ja ymmärrystä siitä, miten keho ja mieli toimivat, jotta voisimme oppia elämään tavalla, joka tuottaa vähemmän kärsimystä itselle ja muille. Kaikkien harjoitusten perustana on tietoinen hyväksyvä läsnäolo kehossa.

Illat tarjotaan osallistujille lahjoitusperiaatteella. Osallistujat voivat halutessaan antaa sopivaksi kokemansa käteislahjoituksen vuokrakulujen kattamiseen sekä illan ohjaajalle. Näin jatkamme omalta osaltamme anteliaisuuden perinnettä, jolla näitä opetuksia on siirretty eteenpäin jo lähes 2500 vuotta ja mahdollistamme että toimintaan voi osallistua varallisuudesta riippumatta.

Lisätietoja toiminnastamme saat Facebook-sivujen kautta sekä puhelimitse 040 526 3232 (Tomi Mikkola).