Helsinki ja Espoo

Nirodha järjestää Helsingissä kaikille avoimia meditaatioiltoja tiistaisin ja perjantaisin. Näiden lisäksi parillisina viikkoina perjantai-iltaisin tapaa läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoitusryhmä. Tapahtumat ovat toimivat lahjoitusperiaatteella: mitään pakollista osallistumismaksua ei peritä, mutta session päätteeksi voi jättää lahjoituksen ohjaajalle ja/tai Nirodhalle. Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Meditaatiot ovat kokonaisuuksia ja toivomme osallistujien olevan paikalla illan alusta loppuun saakka.

Tiistain dharmaillat järjestetään Buddhalainen keskus Sampossa Hakaniemessä osoitteessa Vetehisenkuja 3. Ohjelman kesto on 18:00-19:30. Ohjelma koostuu tyypillisesti ohjatusta meditaatiosta, dharmapuheesta, ryhmäkeskustelusta sekä hiljaisesta meditaatiosta. Virallisen ohjelman jälkeen voi jäädä vielä jutustelemaan teekupin äärelle. Joka kuukauden ensimmäinen tiistai vedetään englanniksi. Tiistai-illat soveltuvat myös ensikertalaisille. Jos tulet meditoimaan kanssamme ensimmäistä kertaa, toivomme että saavut paikalle viimeistään kello 17:45, jotta ehdimme esitellä sinulle paikkoja.

Parillisina viikkoina perjantai-iltaisin läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoitusryhmä kokoontuu klo 17.00-18.30 Buddhalainen keskus Sampossa Hakaniemessä osoitteessa Vetehisenkuja 3. Harjoitusryhmään osallistuminen edellyttää LV-johdantokurssin käymistä (Nirodhan kurssitarjonta) tai muuta vastaavaa perehtymistä kyseiseen harjoitusmuotoon. Ryhmä on vertaisohjattu.

Perjantaiset meditaatioillat järjestetään Buddhalainen keskus Sampossa Hakaniemessä  osoitteessa Vetehisenkuja 3. Meditaatio alkaa kello 19 ja ovet avataan kello 18:45. Perjantain illassa ei ole ohjaajaa, joten ilta ei sovellu ensikertalaisille. Ohjelmaan kuuluu yksi 45 minuutin jakso hiljaista istumameditaatiota, jonka jälkeen voi halutessaan jäädä teelle. 

Tarjoamme Helsingissä ja Espoossa myös runsaasti kursseja, ja järjestämme kerran kuukaudessa hiljaisia meditaatiopäiviä.