Meditaatiopäivä Frank Uyttebroeck

Nirodha Lahti järjestää lauantaina 4.lokakuuta 2014 meditaatiopäivän klo 10:00-18:00, jossa opettajana toimii Frank Uyttebroeck.  Paikka on Orimattilan Myllykalliolla osoitteessa Neulomotie 5.

Elämä on harjoittelua

Päivän opetuksissa, meditaatiossa ja myös vuoropuheluissa, keskitymme tapoihin joilla tuoda Buddhan opetukset osaksi jokapäiväistä elämäämme. Nämä opetukset eivät ole vain filosofiaa vaan kutsu aktiiviseen toimintaan. Meitä pyydetään katsomaan syvälle itseemme rehellisesti, rohkeudella ja myötätunnolla, ja kehittämään mieltä sekä sydäntä. Tämä itsetutkiskelu johtaa sisäiseen vallankumoukseen, tapaan, jolla kohtaamme itsemme ja maailman ympärillämme.

Miten suhtaudumme opetuksiin ja harjoitukseen meditaatiotyynyllä? Kuinka voimme tuoda nämä osaksi arkielämää sekä muodostaa näistä pitkällä tähtäimellä tarkoituksellisia sekä hyödyllisiä?

Näitä, ja muita kysymyksiä, käsitellään avoimesti ja käytännönläheisesti päivän aikana. Päivä koostuu opetuksista, ohjatuista meditaatioista, keskustelusta ja Q&A -osiosta. Osallistujien toivotaan esittävän askarruttavia kysymyksiä jotka liittyvät omaan harjoitukseen.

Nirodha Lahden puolesta tarjolla on päivän aikana kahvia ja teetä, ruokailun hoitaa jokainen itse. Paikalta löytyy jääkaappi ruokien säilyttämiseen.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi!

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu päivään on 20 euroa, jolla katetaan opettajan lentomatkat, tilavuokrat, ym. kulut. Uyttebroeck ei saa päivästä mitään palkkaa vaan hän toimii lahjoitusperiaatteella, eli varaathan halutessasi käteistä mukaan. Opetus tapahtuu englanniksi. Jos olet tulossa autolla ja sinulla on vapaita paikkoja, tai jos kaipaa kyytiä voit käyttää kyytikoordinaatiolistaa.

Ilmoittautumiset meditaatiopäivään osoitteeseen: nirodha.lahti@gmail.com
Osallistumismaksun suorittamisen jälkeen olet varmistanut paikkasi.

Maksutiedot:
Saaja:Nirodha ry                                    Tilinumero:FI60 1248 3000 2130 60
Viitenumero: 31020143                        BIC: NDEAFIHH

Käytäthän annettua viitenumeroa maksettaessa.

Frank Uyttebroeck

Kuvaaja: Sarit Rogers

Kuvaaja: Sarit Rogers

Belgialaissyntyinen Frank Uyttebroeck asuu Hollannissa ja toimii meditaatio-opettajana. Hänen opettajinaan ovat toimineet  mm. Noah Levine ja Vinny Ferraro. Frank opettaa “Against the Stream Buddhist Meditation Society” oppien mukaisesti joka seuraa Thai munkkien traditioita. Hänellä on hyvin maanläheinen tyyli ja lähestymistapa meditaatioon ja buddhalaisiin opetuksiin. Frankin työ pitkäaikaissairaiden ja saattopotilaiden kanssa on syventänyt hänen yleistä myötätuntoaan ja välittämistä joka heijastuu myös hänen opetustyyliinsä.