Johdanto vipassana-meditaatioon lauantaina 30.5.2015 Turussa

Mitä kurssilla tapahtuu?

Vipassana-meditaation johdantokurssi sisältää mm.

  • Tietoa eri meditaatiotekniikoista ja meditaation hyödyistä
  • Opastusta eri meditaatioasentoihin
  • Kaksi lyhyttä ohjattua meditaatioharjoitusta
  • Vinkkejä tietoisen läsnäolon harjoittamiseen arjessa
  • Kysymyksiä ja vastauksia meditaatiosta

Kurssin jälkeen osallistujat ovat valmiita osallistumaan Nirodhan meditaatioiltoihin sekä meditoimaan itsenäisesti kotona.

Missä kurssi pidetään? Mitä varusteita tarvitaan?

Kurssi pidetään lauantaina 30.5.2015 klo 15:00-18:00 Turussa. Osoite on Puolalanpuisto 1a, ulko-oven jälkeen heti ensimmäinen ovi vasemmalle (”toimistot”). Ovikoodin saat ilmoittauduttuasi sähköpostitse.

Kurssilla voi istua lattialla tai tuolilla. Kannattaa ottaa mukaan istumiseen sopivat, kiristämättömät housut. Kurssipaikalta löytyy tuoleja sekä muutama meditaatiopenkki ja -tyyny, mutta jos sinulta löytyy omat istumavälineet, kannattaa ne ottaa mukaan.

Miten pääsee mukaan? Paljonko maksaa?

Osallistuminen ei edellytä mitään esitietoja meditaatiosta. Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmo@nirodha.fi. Koska osallistujamäärä on rajattu, ilmoitamme sähköpostitse, mahduitko kurssille. Jos et pystykään osallistumaan, peruutathan ilmoittautumisesi hyvissä ajoin, jotta mahdolliset jonotuslistalaiset pääsevät mukaan.

Kurssi ei maksa mitään, mutta halutessaan voi varata mukaan lahjoituksen vuokrakulujen kattamista varten. Kurssin ohjaaja ei saa työstään palkkaa, joten voit halutessasi antaa myös ohjaajalle lahjoituksen.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Ystävällisin terveisin
Anne Patrikainen (040 533 9812)