Johdatus vipassana-meditaatioon la 31.8.2013

Mitä kurssilla tapahtuu?

Vipassana-meditaation johdantokurssi sisältää mm.

  • Tietoa eri meditaatiotekniikoista ja meditaation hyödyistä
  • Opastusta eri meditaatioasentoihin
  • Kaksi lyhyttä ohjattua meditaatioharjoitusta
  • Vinkkejä tietoisen läsnäolon harjoittamiseen arjessa
  • Kysymyksiä ja vastauksia meditaatiosta

Kurssin jälkeen osallistujat ovat valmiita osallistumaan Nirodhan viikoittaisiin meditaatioiltoihin sekä meditoimaan itsenäisesti kotona.

Missä kurssi pidetään? Mitä varusteita tarvitaan?

Kurssi pidetään la 31.8.2013 klo 10:00-13:00 Sampo-keskuksessa Helsingin Hakaniemessä osoitteessa Vetehisenkuja 3. Ovet aukeavat klo 09:45. Kurssin jälkeen voi jäädä vielä jutustelemaan teekupin ääreen ja halutessaan vaikkapa syödä omia lounaseväitä.

Kurssilla voi istua lattialla tai tuolilla. Kannattaa ottaa mukaan istumiseen sopivat, kiristämättömät housut. Vaatteita voi halutessaan vaihtaa paikan päällä. Sampo-keskuksessa on valmiina istuinalustoita, istuintyynyjä, meditaatiopenkkejä, jakkaroita ja tuoleja.

Miten pääsee mukaan? Paljonko maksaa?

Osallistuminen ei edellytä mitään esitietoja meditaatiosta. Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nirodha.ilmo@gmail.com otsikolla ”Ilmoittautuminen: Johdanto 31.8.2013”. Koska osallistujamäärä on rajattu, ilmoitamme sähköpostitse, mahduitko kurssille. Jos et pystykään osallistumaan, peruutathan ilmoittautumisesi hyvissä ajoin, jotta mahdolliset jonotuslistalaiset pääsevät mukaan. Kurssi on maksuton, mutta halutessaan mukaan voi varata lahjoituksen Nirodhalle ja kurssin ohjaajalle. Tilan vuokra katetaan lahjoituksin eikä ohjaaja saa työstään mitään palkkiota lahjoitusten lisäksi.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Ystävällisin terveisin
Anne Patrikainen (040 533 9812)