Johdanto vipassana-meditaatioon lauantaina 10.10.2015 Tampereella

JOHDANTO_KUVAMitä kurssilla tapahtuu?

Vipassana-meditaation johdantokurssi sisältää mm.

  • Tietoa eri meditaatiotekniikoista ja meditaation hyödyistä
  • Opastusta eri meditaatioasentoihin
  • Kaksi lyhyttä ohjattua meditaatioharjoitusta
  • Vinkkejä tietoisen läsnäolon harjoittamiseen arjessa
  • Kysymyksiä ja vastauksia meditaatiosta

Kurssin jälkeen osallistujat ovat valmiita osallistumaan Nirodhan meditaatioiltoihin sekä meditoimaan itsenäisesti kotona.

Missä kurssi pidetään? Mitä varusteita tarvitaan?

Kurssi pidetään lauantaina 10.10.2015 kello 12:30-16:30 Pirkanmaan Ihmissuhdetyö ry:n tiloissa Yliopistonkatu 60 A, 7 krs., 33100 Tampere (Pienteollisuustalo). Ovet aukeavat klo 12:15. Kurssin jälkeen voi jäädä vielä jutustelemaan teekupin ääreen.

Kurssilla voi istua lattialla tai tuolilla. Kannattaa ottaa mukaan istumiseen sopivat, kiristämättömät housut. Vaatteita voi halutessaan vaihtaa paikan päällä. Kurssitilassa on valmiina istuinalustoita, istuintyynyjä, meditaatiopenkkejä, jakkaroita ja tuoleja.

Miten pääsee mukaan? Paljonko maksaa?

Osallistuminen ei edellytä mitään esitietoja meditaatiosta. Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nirodha.tre@gmail.com tai FB:n tapahtumasivulla.

Koska osallistujamäärä on rajattu, ilmoitamme sähköpostitse, mahduitko kurssille. Kurssi on nyt täynnä, joten uusia ilmoittautumisia ei kannata jättää. Jos et pystykään osallistumaan, peruutathan ilmoittautumisesi hyvissä ajoin, jotta mahdolliset jonotuslistalaiset pääsevät mukaan.

Kurssi ei maksa mitään. Voit kuitenkin halutessasi varata mukaasi lahjoituksen kurssin ohjaajalle, joka ei saa työstään mitään palkkiota. Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Ystävällisin terveisin
Anne Patrikainen (040 533 9812) ja Tomi Mikkola (040 526 3232)