Johdanto vipassana-meditaatioon lauantaina 24.10.2015 Turussa

JOHDANTO_KUVAMitä kurssilla tapahtuu?

Vipassana-meditaation johdantokurssi sisältää mm.

  • Tietoa eri meditaatiotekniikoista ja meditaation hyödyistä
  • Opastusta eri meditaatioasentoihin
  • Kaksi lyhyttä ohjattua meditaatioharjoitusta
  • Vinkkejä tietoisen läsnäolon harjoittamiseen arjessa
  • Kysymyksiä ja vastauksia meditaatiosta

Kurssin jälkeen osallistujat ovat valmiita osallistumaan Nirodhan meditaatioiltoihin sekä meditoimaan itsenäisesti kotona.

Missä kurssi pidetään? Mitä varusteita tarvitaan?

Kurssi pidetään lauantaina 24.10.2015 klo 14.00-18.00 Varsinais-Suomen luonnonsuojeluliiton tiloissa osoitteessa Martinkatu 5, 20810 Turku. Ovet avataan klo 13.30. Kurssin jälkeen voi jäädä vielä jutustelemaan tee- tai kahvikupin ääreen.

Kurssilla voi istua lattialla tai tuolilla. Kannattaa ottaa mukaan istumiseen sopivat, kiristämättömät housut. Vaatteita voi halutessaan vaihtaa paikan päällä. Kurssilla on meditaatiopenkkejä ja zafu-tyynyjä lähinnä testaustarkoitukseen. Voit tuoda mukaan oman tyynysi, zafusi tai meditaatiopenkkisi, jos et halua istua tuolilla.

Osallistuminen ei edellytä mitään esitietoja meditaatiosta. Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lauri.niemela@tutanota.com. Facebookissa on tapahtumasivu, mutta ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse.

Koska osallistujamäärä on rajattu, ilmoitamme sähköpostitse, mahduitko kurssille. Jos et pystykään osallistumaan, peruutathan ilmoittautumisesi hyvissä ajoin, jotta mahdolliset jonotuslistalaiset pääsevät mukaan. Kurssille mahtuu noin 15 osanottajaa.

Kurssi ei maksa mitään. Voit kuitenkin halutessasi varata mukaasi lahjoituksen kurssin ohjaajalle, joka ei saa työstään mitään palkkiota. Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Ystävällisin terveisin
Anne Patrikainen (040 533 9812) ja Lauri Niemelä (044 972 9562)