Luontoretki Vartiosaareen James ja Jane Barazin kanssa 25.7.-26.7.2013

Nirodha ry järjestää vapaamuotoisen luontoretkipäivän Barazien kanssa upeaan Vartiosaareen Itä-Helsingissä. James Baraz on Spirit Rock -meditaatiokeskuksen perustajajäseniä ja on johtanut vuodesta 2003 kansainvälistä Awakening Joy– internetkurssia.  Hänen vaimonsa Jane Baraz on niinikään harjoittanut meditaatiota ja vetää myös Awakening Joy-ryhmiä. He asuvat Californiassa ja vierailevat nyt Suomessa ensi kertaa.

Koska?

Paikka on varattuna meille torstaista 25.7. klo 14 alkaen perjantaihin 26.7. klo 14 saakka. Saareen pääsee soutuveneellä, Nirodha tarjoaa soutupalvelun ja muutaman pelastusliivin. Tuothan mukanasi omat pelastusliivit, jos vain Sinulla on.

Toivomme, että olet mahdollisuuksien mukaan paikalla klo 13:30–14:00 välillä ja myöhemmin klo 17–17:30 välillä, jotta ei tarvitsisi soutaa kovin montaa kertaa. Muulloinkin toki pääsee. Voit viipyä itsellesi sopivan ajan.

Missä?

Katso oheinen Vartiosaaren kartta ja esittely. Perille pääsee kätevimmin Herttoniemen metroasemalta busseilla 88 ja 89, pois Reposalmentien pysäkillä ja 400 metrin kävely tien päähän rantaan, kts. www.hsl.fi.

Saareen pääsee myös Suomen Saaristokuljetuksen reittiveneellä (linkki vie aikatauluihin).

Majoitumme pienempään Lomarannan Puustelliin. Kartassa näkyy nro 3, Sunnanvikin kartano, majapaikasta ei ole kuvaa. Tilaa yöpymiseen on 10 henkilölle, ulkona lisää teltassa. Tuo omat lakanat tai makuupussi,  tarvittaessa makuualusta ja teltta.

Mitä?

Ohjelmassa ulkoilua Vartiosaaren ainutlaatuisessa luonnossa, eväiden syöntiä, grillausta, saunomista ja uintia sekä vapaamuotoista seurustelua.  Tarjoamme teetä, kahvia ja keksejä, salaattia ja patonkia, muu ruoka ja juoma ovat omia eväitä. Toivomme pientä tukea vuokra- ja ruokakuluja varten.

Järjestelyjen vuoksi toivomme Sinun ilmoittautuvan etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa

Helena Creutz
helena.creutz@gmail.com
+358 40 5131442