Meditaatiokurssi: Samadhi – meditatiivinen mielentyyneys 14.4.2019 Tampere

Samadhi – meditatiivinen mielentyyneys – on yksi arvokkaimmista meditatiivisista taidoista joita voimme kehittää elämässämme. Samadhi muodostaa tärkeän sisäisen hyvinvoinnin voimavaran, joka mahdollistaa syvemmän kokemuksellisen irtipäästämisen. Harjoituksen myötä huomiomme kehittyy hienovaraisemmaksi ja vakaammaksi, jolloin voimme alkaa oivaltaa asioita joita emme arkitietoisuudessa huomaisi.

Kurssilla syvennymme kehotietoisuuden ja hengityksentarkkailun meditaatioharjoituksiin. Kehitämme niiden avulla meditatiivista keskittyneisyyttä ja syvyyttä. Päivissä käsitellään myös asenteita ja tekijöitä, jotka helpottavat samadhin syvenemistä ja kehittymistä – kuten lempeyttä, kärsivällisyyttä, ja leikkisää asennetta – sekä muutamia yleisiä esteitä, jotka saattavat vaikeuttaa harjoituksen etenemistä.

Kurssiajat: kello 11.00 – 16.00
Päivämäärä: 14.4.2019
Sijainti: Joogapaikka, Teiskontie 21

Ilmoittautumiset:  Kurssille voit ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja maksamalla osallistumismaksun.

Hinta: Kurssin hinta on 20. Tällä hinnalla pyrimme kattamaan paikan vuokran ja ohjaajan matkakulut. Jos maksun suuruus on este osallistumiselle, retriittipäiviin voi osallistua myös maksutta tai itse valitsemallaan summalla. Maksun voi maksaa Nirodha ry:n tilille FI84 4108 0010 3769 97, viitenumero 301904148.

Opettajan palkkio: Opettaja ei saa työstään mitään palkkiota lukuunottamatta osallistujien antamia lahjoituksia. Lahjoitusperiaate on perinteessämme erittäin keskeinen. Se on mahdollistanut opetusten leviämisen ja säilymisen yli 2500 vuotta Buddhan elämän jälkeen. Lahjoituksen suuruudelle ei ole mitään suositusta, vaan se on jokaisen osallistujan itse päätettävissä. Lahjoituksia voi tarjota kurssikertojen yhteydessä käteisellä tai MobilePaylla opettajan numeroon 0440887881.

Tiedustelut:   nirodha.tre@gmail.com, Tomi Mikkola 040-5263232.

Jos et pystykään osallistumaan, peruutathan ilmoittautumisesi hyvissä ajoin, jotta voimme antaa paikkasi mahdolliselle jonotuslistalaiselle. Peruutukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen penttila.j@gmail.com. Peruutustapauksissa emme pysty palauttamaan osallistumismaksua.