Vipassana-meditaation perusteet lauantaina 6.2.2016 Lahdessa

Mitä kurssilla tapahtuu?

Vipassana-meditaation johdantokurssi sisältää:

  • Tietoa eri meditaatiotekniikoista ja meditaation hyödyistä.
  • Opastusta eri meditaatioasentoihin.
  • Kaksi lyhyttä ohjattua meditaatioharjoitusta.
  • Vinkkejä tietoisen läsnäolon harjoittamiseen arjessa.
  • Kysymyksiä ja vastauksia meditaatiosta.

Kurssin jälkeen osallistujat ovat valmiita osallistumaan Nirodhan meditaatioiltoihin sekä meditoimaan itsenäisesti kotona.

Missä kurssi pidetään? Mitä varusteita tarvitaan?

Kurssi pidetään lauantaina 6.2.2016 kello 12:00–16:00 Lahden keskustassa, osoitteessa Aleksanterinkatu 26 A, 2 krs. Liisa Lähteenmäen toimitiloissa (ovisummerissa lukee olot.fi). Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin klo 11:30 alkaen.

Kurssin kesto on neljä tuntia, jonka aikana pidämme yhden pidemmän teetauon ja pari jaloittelutaukoa. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä syötävää.

Kurssilla voi istua lattialla tai tuolilla. Kannattaa ottaa mukaan istumiseen sopivat rennot vaatteet. Kurssitilassa on valmiina istuinalustoita, istuintyynyjä, meditaatiopenkkejä ja tuoleja. Kurssi on suomenkielinen.

Miten pääsee mukaan? Paljonko maksaa?

Osallistuminen ei edellytä mitään esitietoja meditaatiosta. Kurssi on nyt täynnä, mutta jonotuslistalle voi vielä ilmoittautua. Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nirodha.lahti@gmail.com tai soittamalla numeroon 0400 42 59 59.

Koska osallistujamäärä on rajattu, ilmoitamme sähköpostitse, mahduitko kurssille. Jos et pystykään osallistumaan, peruutathan ilmoittautumisesi hyvissä ajoin, jotta mahdolliset jonotuslistalaiset pääsevät mukaan.

Kurssi ei maksa mitään. Voit kuitenkin halutessasi varata mukaasi lahjoituksen kurssin ohjaajalle, joka ei saa työstään mitään palkkiota.

Lahjoituksia voi jättää myös Liisan toimitilalle, jonka saamme veloituksetta käyttöömme.

Tervetuloa kurssille!

Ystävällisin terveisin
Anne Patrikainen (040 533 9812)