Retriittipäivä: Vapauttavat näkemisen tavat, 7.5. Veikkola

Retriittipäivässä syvennytään tyhjyysharjoituksiin ja vapauttaviin näkemisen tapoihin. Meditaatiossa harjoittelemme näkemään ajatuksemme, tunteemme, havaintomme ja kaiken kokemuksemme uusista näkökulmasta, tavoilla jotka auttavat mieltä päästämään irti takertumisesta ja kärsimyksestä. Tämä irtipäästävä näkeminen mahdollistaa syvemmän vapautumisen ja myötätuntoisemman asennoitumisen itseämme ja muita kohtaan.

Päivän ohjelmaan kuuluu ohjattuja meditaatioita, opetuspuheita, hiljaista harjoitusta, kävelymeditaatiota ja keskustelua.

Kurssiajat: 10:00-18:00 (ovet aukeavat klo 10:00, aloitamme klo 10:15)
Päivämäärät: su 7.5.2017
Sijainti: Eerikinkartanontie 164, 02880 Veikkola
Ilmoittautumiset: https://nirodha.kapsi.fi/abhimata/#/register/53
Kysymykset: penttila.j@gmail.com, 044-0887881
Hinta: Kurssin hinta ja ohjaajien palkkiot katetaan lahjoituksin. Lahjoituksista voit lukea lisää täältä: https://nirodha.fi/lahjoitukset/

Ohjaajista:

Sampo Koistinen on harjoittanut dharmaa vuodesta 2004 ja opettanut meditaatiota vuodesta 2008. Hän on Nirodha ry:n perustajajäsen ja edelleen aktiivisesti mukana kehittämässä yhteisönsä toimintaa.

Juha Penttilä on harjoittanut meditaatiota vuodesta 2002 lähtien. Hän on viettänyt aikaa retriiteillä Buddhalaisissa luostareissa ja meditaatiokeskuksissa sekä Aasiassa että euroopassa ja asunut yli kaksi vuotta Gaia House-retriittikeskuksessa Englannin maaseudulla. Suomessa hän on ollut mukana perustamassa Nirodha ry:tä sekä Vihreä Buddha -dharmaryhmää, ohjaa meditaatioiltoja  ja kursseja, ja on aktiivisesti mukana kehittämässä meditaatioyhteisön toimintaa.