Meditaatiota Lahdessa

Oletko ollut kiinnostunut meditaatiosta, mutta kotona yksin keskittyminen on tuntunut vaikealta? Haluaisitko saada uusia näkökulmia ja keskustella harjoituksestasi?  Nirodha ry:n paikallisryhmä kokoontuu säännöllisesti joka toinen viikko tiistaisin myös Lahdessa! Harjoitamme mindfulness-meditaatiota, keskittymismeditaatiota (samatha), sekä ns. sydänharjoitteita (brahma vihara).

Kokoontumispaikkamme sijaitsee Jalkarannan kaupunginosassa, osoitteessa Sammalsuonkatu 59. Voit liittyä mukaan ryhmämme toimintaan missä vaiheessa tahansa — sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta meditoinnista. Tarvitset ainoastaan avointa mieltä, jonkinlaisen viltin ja tyynyn jolla istua, tai voit myös meditoida tuolilla istuen. Tuoleja löytyy paikan päältä.

Harjoituksemme perustuvat theravada-buddhalaiseen perinteeseen (engl. Path of the Elders), mutta harjoitus ei edellytä buddhalaisten oppien omaksumista.

Kiinnostuitko? Jos haluat liittyä mukaan toimintaamme voit lähettää sähköpostia alla olevaan sähköpostiosoitteeseen tai tiedustella lisää puhelimitse. Meidät löydät myös Facebookin kautta tai tiedotussivuiltamme.

Sydämellisesti tervetuloa meditoimaan kanssamme!

Lisätietoja: nirodha.lahti@gmail.com
Puh: +358449633393 / Erja Perkola

You, yourself, as much as anybody in the entire universe, deserve your love and affection” — The Buddha