Olemisen kauneus 9.-10.3.2019, klo 10-18 (ovet 9.30)

Kutsumme teidät retriitille tutkimaan mahdollisuutta maadoittua olemisen luonnolliseen hyvyyteen. Tutkimme sitä, miten voimme elää täyttä elämää maadoittuneena läsnäoloon ja ollen rauhassa oma itsemme ollessamme vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Uteliaan ystävällisessä hengessä teemme kokemustamme tutkivia meditaatioharjoituksia, jotka tukevat kokemukseen virittymistä, syvää lepoa, sekä kehollisuutta. Mahdollistaaksemme intiimin yhteyden sisimpäämme, vietämme osan päivästä hiljaisuudessa. Retriitti koostuu ohjatuista meditaatioista, opetuspuheista, liike-meditaation ja läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoituksista, sekä läsnäolemisesta ihmisten välisten suhteiden kentässä ja keskusteluista opettajien kanssa.

“Kultivoidessamme mieltymystä tietyille arvoille, totuudelle, syvällisyydelle ja yksinkertaiselle elämälle, saavutamme ihmismuodon täynnä luonnollista kauneutta ja täyteläistä elämää. Nämä laadut ovat aina läsnä, sinun ei tarvitse saavuttaa niitä. Sinun tarvitsee vain arvostaa ja orientoida itsesi niitä kohti, suoden niille aikaa ja mahdollisuuksia ilmestyä.”

Leela ja Mads ovat läheisiä ystäviä ja harjoituskumppaneita jakaen rakkauden kulkea valaistumisen tietä. Heidän yhteinen taipaleensa kollegoina Diamond Approach -opettajakoulutuksessa alkoi kuusi vuotta sitten.

Leela Sarti:
Leela on opettanut Buddhalaisen Insight Meditation -perinteen retriiteillä 20 vuoden ajan. Lisäksi hän työskentelee yksilöllisesti oppilaidensa kanssa Tukholmassa. Hänellä on maisterin tutkinto psykologiasta. Leela asuu perheensä kanssa Tukholman saaristossa.

Mads Folmer Jensen:
Mads on työskennellyt sisäisen transformaation ja olemisen kanssa yli 30 vuotta. Hän opettaa meditaatiota ja henkistä keho-sielu harjoitusta yksilöille ja ryhmille. Hän asuu vaimonsa kanssa Kööpenhaminassa, jossa hän pitää myös vastaanottoa.

Ilmoittautuminen täältä. Retriitti on täynnä, mutta jonotuslistalle voi vielä ilmoittautua.
Tapahtumapaikkana Katajanokan ala-asteen  sali, Laivastokuja 6, Helsinki.

Toivomme osallistumista koko viikonloppuun, ei ainoastaan yksittäiselle päivälle.

Viikonlopun hinta on 40 euroa per osallistuja. Maksulla katetaan tilan vuokra ja opettajien matkakulut. Osallistumismaksu maksetaan tilille FI84 4108 0010 3769 97, viitenumero 301903097.

Lisätietoja osoitteesta ilmo@nirodha.fi.