Opettajavierailu Jyväskylä & Tampere 13.11.2011

Meillä on ilo saada Caroline Jones opettajavierailulle Jyväskylään ja Tampereelle sunnuntaina 13.11.  Caroline on harjoittanut meditaatiota vuodesta 1989 ja opettanut vipassana-meditaatiota vuodesta 2006 lähtien sekä Gaia House -retriittikeskuksessa Englannissa että kansainvälisillä retriiteillä. Suomessa hän on vieraillut vuodesta 2008 lähtien opettaen Nirodhan kesä- ja syysretriiteillä.

Ohjelma

Jyväskylän tilaisuus pidetään kello 10-12 ja Tampereen tilaisuus kello 18-20, ovet avataan puoli tuntia ennen mainittua alkamisaikaa ja tilaisuus jatkuu vapaamuotoisena lopetusajan jälkeen. Alustava ohjelma on seuraava:

  • ohjattu meditaatio, n. 30 min
  • kysymyksiä & vastauksia meditaatioon liittyen, n. 10 min
  • lyhyt tauko
  • opetuspuhe, n. 30 min
  • ohjattu meditaatio, n. 30 min
  • keskustelua harjoitukseen liittyen

Opetus on englanninkielistä. Ohjelman jälkeen on mahdollista jäädä keskustelemaan Carolinen ja muiden harjoittajien kanssa.

Osallistuminen ja lisätiedot

Jyväskylän tilaisuuden paikka on Toimintakeidas, Vapaudenkatu 46, 2. krs.  Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan Gilalle (gilaheimonen@gmail.com, p. 040-5423 859). Tilaisuudessa on 5 euron oviraha vuokran kattamiseksi.

Tampereen tilaisuus pidetään Ilontilassa osoitteessa Väinölänkatu 1 B, 2. krs. Lisätietoja saa sähköpostitse nirodha.tre@gmail.com tai ryhmän Facebook-sivulta löytyvästä tapahtumasta. Tilaisuus on maksuton.

Osallistujat voivat antaa halutessaan lahjoituksen opettajalle. Tapahtuma on osa Carolinen viiden viikon Suomen vierailua, jonka aikana hänen tulot perustuvat tilaisuuksista saatuihin lahjoituksiin.