Nirodha Lahden päiväretriitti 11.8.2012, opettajana Frank Uyettebroeck

Nirodha Lahti järjestää päiväretriitin 11.8.2012 klo 10-18. Opettajaksi saapuu Frank Uyettebroeck Hollannista. Frankin opettajina ovat toimineet mm. Noah Levine ja Vinny Ferraro. Uyettebroeck vetää retriittejä Euroopassa ja hän on siellä tunnettu opettaja. Frankin oma sangha sijaitsee Rotterdamissa, Hollannissa. Lisää tietoa opettajasta löytyy täältä.

Nirodha Lahden päiväretriitti järjestetään Myllyhoitoyhdistyksen hienoissa tiloissa Orimattilassa, joten myös helsinkiläisten on helppo saapua paikalle. Tarkemmat tiedot löytyvät myöhemmin Nirodha Lahden Facebook- sivulta ja kaikille ilmoittautuneille tiedotetaan sähköpostitse yksityiskohdat.

Päiväretriitti noudattaa normaalia retriittikaavaa (ks. esimerkki), joka koostuu kävely- ja istumameditaatioista hiljaisuudessa. Kävelymeditaatioon opastetaan. Kaikki opetus tapahtuu englanniksi kuten muillakin Nirodhan retriiteillä. Aamupäivän teema on mindfulness ja iltapäivän brahma viharat (lempeys, myötätunto, myötäilo ja mielen tasapaino). Frank pitää Dharma-puheen sekä ohjatut meditaatiot livenä ja lopuksi pidämme Questions&Answers -tuokion, jossa ihmiset pääsevät kysymään Frankilta kysymyksiä omasta harjoituksestaan tai Dharmasta. Päiväretriittiin voi osallistua myös puolikkaaksi päiväksi.

Lounasaikaan Nirodha Lahti tarjoaa kaikille osallistujille keittoa ja leipää, joten omia eväitä ei tarvitse ottaa mukaan. Meditointiin tarvittavat istuinalustat, istuintyynyt, meditaatiopenkit ja tuolit löytyvät valmiiksi paikan päältä. Jos saavut muulta paikkakunnalta ja käytät julkisia kulkuneuvoja, kannattaa ottaa yhteyttä, jotta voimme järjestää kuljetuksen Lahden juna- tai bussiasemalta.

Päiväretriitti on ILMAINEN kaikille Nirodhan jäsenille, mutta koska Frank saapuu Hollannista asti, olisi hyvä muistaa häntä jonkinlaisella lahjoituksella (dana), jonka jokainen voi jättää päiväretriitin jälkeen. Toivomme retriitille runsasta osanottoa, jotta Frank Uyettebroeck ei lentäisi Suomeen aivan turhaan. Jos päiväretriittiin ei löydy tarpeeksi kiinnostusta, tapahtuma voidaan myös peruuttaa, joten varmistathan saapumisesi ajoissa.

Ilmoittautumiset, kiinnostukset ja kysymykset voi lähettää osoitteeseen: nirodha.lahti@gmail.com. Ilmoittautuminen on pakollinen, jotta tiedämme kuinka monelle hengelle ruokaa varataan ja valmistetaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.7.

Tässä vielä Frankin terveiset kaikille osallistujille:

To all Finnish yogis on the 11th August daylong:

Hi all,

We’re about to meet each other in a couple of weeks. I’m really looking forward to this daylong experience of sitting with you all, talking Dharma and practicing together. I think it will be a very pleasant experience to form a temporary sangha of likeminded people, just for that one day: supporting each other in our practice and sharing silence and commitment together. I’m sure Tony Heino will have everything set up nicely so that we all can concentrate on our practice.
I hope that whatever I have to offer will benefit you all in one way or another. See you in August.

Heavy metta!
Frank Uyttebroeck

Sydämellisesti tervetuloa!
Terveisin,
Nirodha Lahti