16.–20.11.2022 Suomenkielinen online-retriitti: Anne Patrikainen, Juha Penttilä, Sari Markkanen – Tarkemmat tiedot

Retriitin hinta ja lahjoitusperiaate

Online-retriitin perushinta on 50 euroa. Retriitin perushinnalla katamme retriitin järjestämisestä syntyvät kulut. Retriitille voi varata paikan täyttämällä sähköisen ilmoittautumiskaavakkeen (alempana tällä sivulla).

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua retriitille taloudellisesta tilanteesta riippumatta ja alennamme hintaa tarvittaessa. Jos tiedät, että retriitin perushinta on sinulle liian korkea, ota yhteyttä meihin retriitit2@nirodha.fi ja kerro, kuinka paljon voisit maksaa. Jos taas olet hyvässä taloudellisessa tilanteessa ja haluat tukea vähävaraisempia osallistujia, voit maksaa retriitistä perushintaa suuremman summan.

Opettaja ja järjestäjät eivät peri mitään korvausta, vaan he lahjoittavat panoksensa, jotta mahdollisimman monet voisivat päästä osallisiksi opetuksesta taloudellisesta tilanteestaan riippumatta. Tämä anteliaisuuden periaate on hyvin keskeinen Buddhan opetuksissa ja on mahdollistanut sen, että me voimme yhä harjoittaa meditaatiota 2500 vuotta Buddhan jälkeen. Retriittien opettajat elävät pitkälti retriiteille osallistuvien anteliaisuuden varassa. Pyydämmekin teitä ottamaan retriitille käteistä tai maksukortin opettajille ja järjestäjille tarkoitettuja lahjoituksia varten.

Ilmoittautumiset ja peruutukset

Voit ilmoittautua retriitille täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Saat laskun maksusta (50 euroa) ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Jos osallistumisesi retriitille peruuntuu, pyydämme ilmoittamaan asiasta meille pikimmiten, jotta tiedämme, ketä odottaa mukaan.

Retriittiaika

Retriitti alkaa ke 16.11. klo 17 jälkeen ja päättyy su 20.11. klo 17 mennessä. Jokaisena kokonaisena retriittipäivänä tarjotaan kolme opettajavetoista sessiota, useita hiljaisia ryhmämeditaatioita sekä pienryhmätapaamisia. Tarkempi aikataulu ja päiväohjelma julkaistaan myöhemmin.

Retriitille tulee osallistua alusta loppuun saakka. On kuitenkin ok, jos joudut esimerkiksi töiden takia olemaan pois osasta ohjelmaa.

Lopuksi

Kysymyksiä ja tiedusteluja voi lähettää osoitteeseen retriitit2@nirodha.fi.

Toivomme, että tästä tulee kaikille antoisa ja merkityksellinen retriitti!

Ystävällisin terveisin,

Marianne (Nella) Kautiala (050 531 8228), ilmoittautumisvastaava