Online-retriitti 20.8. – 24.8.2021: Rosalie Dores ja Suvi Laukkanen – Tarkemmat tiedot

Retriitin aikataulu

Friday 
17 – 20pm required

Sat-Mon:
silent practice 7-8am (strongly encouraged)
practice 10am-13pm required
practice 14:30 -17.30pm required

Tuesday
silent sit 7-8am (strongly encouraged)
practice 10am-14pm required

Opetus on englanninkielistä, ellei toisin mainita.

Retriitin hinta ja lahjoitusperiaate

Retriitin perushinta on 30€. Retriitin perushinnalla katamme retriitin järjestämiseen vaaditut kulut.

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua retriitille taloudellisesta tilanteesta riippumatta ja alennamme hintaa tarvittaessa. Jos tunnet, että retriitin perushinta on sinulle liian korkea, ota yhteyttä meihin retriitit2@nirodha.fi ja kerro, kuinka paljon voisit maksaa. Jos taas olet hyvässä taloudellisessa tilanteessa ja haluat tukea vähävaraisempia osallistujia, voit maksaa retriitistä perushintaa suuremman summan.

Opettaja ja järjestäjät eivät peri mitään korvausta vaan he lahjoittavat panoksensa, jotta mahdollisimman monet voisivat päästä osallisiksi opetuksesta taloudellisesta tilanteestaan riippumatta. Tämä anteliaisuuden periaate on hyvin keskeinen Buddhan opetuksissa ja on mahdollistanut sen, että me voimme yhä harjoittaa meditaatiota 2500 vuotta Buddhan jälkeen. Retriittien opettajat elävät pitkälti retriiteille osallistuvien anteliaisuuden varassa.

Ilmoittautumiset ja peruutukset

Voit ilmoittautua retriitille täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen. Saat laskun (30€) ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen on auki 19.8.2021 saakka.

Jos osallistumisesi retriitille peruuntuu, pyydämme ilmoittamaan asiasta meille pikimmiten. Peruutustapauksissa emme ikävä kyllä voi palauttaa osallistumismaksua.

Lopuksi

Kysymyksiä ja tiedusteluja voi lähettää osoitteeseen retriitit2@nirodha.fi.

Toivomme, että tästä tulee kaikille antoisa ja merkityksellinen retriitti!

Ystävällisin terveisin,
Marianne (Nella) Kautiala (+358 50 531 8228)