Hiljainen meditaatioretriitti 17.-24.9.2016 Kruusilassa: Tietoja apumanageroinnista kiinnostuneille

Miksi apumanagereita tarvitaan?

Nirodha järjestää kaikki retriittinsä vapaaehtoisvoimin, jotta retriittien hinnat voitaisiin pitää mahdollisimman alhaisina. Jokaisella retriitillä on pääjärjestäjä eli päämanageri sekä 2-4 apumanageria. Managerit lahjoittavat työpanoksensa meditaatioyhteisön hyödyksi ja saavat samalla mahdollisuuden harjoittaa tietoista läsnäoloa retriitin aikana työtä tehdessään. Managerit pääsevät retriitille ilmaiseksi, tekevät työtä osan päivästä ja voivat osallistua retriitin ohjelmaan osan päivästä

Mitä apumanageri tekee?

Tavallisena retriittipäivänä retriittiläisille kokataan kolme ateriaa. Kokkausvuorot on jaettu siten, että kullakin apumanagerilla on päivän aikana tyypillisesti kaksi parin-kolmen tunnin työvuoroa. Ruoanlaiton lisäksi apumanagerit auttavat retriittiläisten viesteihin vastaamisessa ja toisinaan saattavat lähteä esim. hakemaan puuttuvaa tarviketta kaupasta tai viemään retriittiläistä lääkäriin. Tyypillisenä retriittipäivänä apumanagerilla on hyvin aikaa osallistua osaan retriitin ohjelmasta.

Apumanagerit myös auttavat retriitin pystytyksessä retriitin alkamispäivänä ja retriitin purussa lopetuspäivänä. Osa apumanagereista saattaa auttaa päämanageria jo ennen retriittiä tukussa käynnissä tai sekalaisissa järjestelyissä kuten tavaroiden hankinnassa ja dokumenttien printtaamisessa. Managerit kokoontuvat jossain vaiheessa ennen retriittiä käymään läpi käytännön asiat ja työnjaon.

Mitä taitoja apumanagerilta vaaditaan?

Retriitin aikana tehdään ruokaa 35-55 ihmiselle kerrallaan, mutta apumanagerilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta suurille joukoille kokkaamisesta. Riittää että osaa seurata reseptiä kotona ruokaa laittaessaan. Retriitillä on tarjolla riittävä määrä ohjeita ja tukea. Aiempi retriittikokemus ei ole välttämätön, mutta on avuksi.

Miten apumanageriksi pääsee?

Jos haluat hakea apumanageriksi, täytä apumanagerin hakulomake. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa lomakkeen vastaanotettuamme. Arvostamme avuntarjoustasi suuresti! Syysretriitin 2016 apumanageripaikat ovat nyt täynnä.

Jos haluat osallistua retriitille tavallisena retriittiläisenä siinä tapauksessa että et mahdu mukaan apumanageriksi, kannattaa sinun ilmoittautua retriittiläiseksi jo nyt, sillä retriitit tulevat tyypillisesti hyvin nopeasti täyteen. Mikäli mahdut mukaan apumanageriksi, palautamme sinulle retriitistä maksamasi maksun, mukaanlukien varausmaksun. Tiedot retriitille ilmoittautumisesta löydät täältä.

Ystävällisin terveisin,
Anne Patrikainen (040 533 9812)
Markku Ilo (040 413 6833)