Retriittipäivä: Kokemuksen hyväksyminen ja ei-itseys 9.7. Kirkkonummi

Retriittipäivässä syvennytään tyhjyysharjoituksiin ja vapauttaviin näkemisen tapoihin. Meditaatiossa harjoittelemme näkemään ajatuksemme, tunteemme, havaintomme ja kaiken kokemuksemme uusista näkökulmasta, tavoilla jotka auttavat mieltä päästämään irti takertumisesta ja kärsimyksestä. Tämä irtipäästävä näkeminen mahdollistaa syvemmän vapautumisen ja myötätuntoisemman asennoitumisen itseämme ja muita kohtaan.

Päivän ohjelmaan kuuluu ohjattuja meditaatioita, opetuspuheita, hiljaista harjoitusta, kävelymeditaatioretki luontoon ja keskustelua.

Myös lauantaina järjestetään retriittipäivä samassa paikassa samaan aikaan.

Kurssiajat: 10:30-18:30 (ovet aukeavat klo 10:00, aloitamme klo 10:45 ja pyydämme ihmisiä tulemaan paikalle 10:30 mennessä)
Päivämäärät: su 9.7.2017 – Huom! Tapahtuman alkuperäinen päivämäärä oli 18.6. mutta se on siirretty.
Sijainti: Luoman Paloasema, Masalantie 570, Kirkkonummi
Ilmoittautumiset: https://nirodha.kapsi.fi/abhimata/#/register/66 Huom. jos osallistut molempiin päiviin, olethan ystävällinen ja ilmoittaudut niihin erikseen.
Kysymykset: penttila.j@gmail.com, 044-0887881
Hinta: Retriittipäivän osallistumismaksu on 10€. Sillä katetaan järjestämisestä koituvat välittömät kulut, kuten tilavuokra ja ohjaajien matkakulut. Pyydämme maksamaan sen viitenumerolla 301706171 Nirodhan tilille FI83 3636 3010 8888 24 ilmoittautumisen yhteydessä. Jos osallistut myös lauantain retriittipäivään, voit maksaa molemmat osallistumismaksut, 20€, samalla kertaa.

Ohjaajien palkkiot katetaan lahjoituksin. Halutessasi lahjoittaa heille tilisiirrolla, voit tehdä sen viitenumerolla 401701047 yllämainitulle Nirodhan pankkitilille. Lahjoituksista voit lukea lisää täältä: https://nirodha.fi/lahjoitukset/

Ohjaajista:

Sampo Koistinen on harjoittanut dharmaa vuodesta 2004 ja opettanut meditaatiota vuodesta 2008. Hän on Nirodha ry:n perustajajäsen ja edelleen aktiivisesti mukana kehittämässä yhteisönsä toimintaa.

Juha Penttilä on harjoittanut meditaatiota vuodesta 2002 lähtien. Hän on viettänyt aikaa retriiteillä Buddhalaisissa luostareissa ja meditaatiokeskuksissa sekä Aasiassa että euroopassa ja asunut yli kaksi vuotta Gaia House-retriittikeskuksessa Englannin maaseudulla. Suomessa hän on ollut mukana perustamassa Nirodha ry:tä sekä Vihreä Buddha -dharmaryhmää, ohjaa meditaatioiltoja  ja kursseja, ja on aktiivisesti mukana kehittämässä meditaatioyhteisön toimintaa.