Vanhemmuus ja dharma-harjoitus

Lämpimästi tervetuloa tutkimaan vanhemmuutta dharman valossa lauantaina 30.3. klo 10.00-12.00 Buddhalainen keskus Sampoon Vetehisenkujalle.

Vanhemmuus voi olla suuri ilo, mutta aika ajoin myös tuottaa huolta ja resurssimme voivat olla vähissä. Reflektoimme vanhemmuutta dharma- ja meditaatioharjoituksena ja tutkimme, miten harjoittaa läsnäoloa, myötätuntoa ja ystävällisyyttä arjen keskellä ja vuorovaikutuksessa perheen kanssa.

Tuokio sisältää meditaatiota, reflektiota, jakamista ja opetusta.

Olet tervetullut riippumatta siitä, kuinka tuttua meditaatio on sinulle.

Ilmoittautuminen täältä.

Tapahtuma on maksuton, mutta lahjoitukset ovat lämpimästi tervetulleita, sillä ohjaajat eivät saa työstään palkkaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjaajat:
Sari Markkanen on harjoittanut meditaatiota yli kymmenen vuotta, ja ollut noin 40 retriitillä buddhalaisissa luostareissa Thaimaassa ja Iso-Britanniassa Gaia Housessa. Hän on parhaillaan dharmaopettajakoulutuksessa. Saria inspiroivat niin syvälle menevät tyhjyysharjoitukset kuin arjen kohtaaminen dharmaharjoituksena, ja hän tutkii tällä hetkellä dharmaa omassa vanhemmudessaan. Sari opettaa työkseen mindfulnessia ja mindfulnessiin pohjaavaa itsemyötätunto-ohjelmaa, ja on opettanut myös lukuisia lapsi-, ja lapsi-vanhempiryhmiä. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa lasten mindfulness-harjoituksesta.

Elina Kauppila on harjoittanut meditaatiota viitisentoista vuotta ja on MBSR-menetelmän mindfulness-ohjaaja. Elina ohjaa työkseen vanhempien mindfulness- ja vuorovaikutuskursseja ympäri Suomea. Elinan harjoituksen ja työn keskiössä on myötätunto. Hän on kirjoittanut mindfulness- ja vanhemmuusteemoista kolme kirjaa.