Vihreän Buddhan lukupiiri – Nousu ja Tuho, Liv Strömquist 18.5.

Miksei kukaan puutu maailmanlaajuiseen ongelmaan nimeltä äärimmäinen rikkaus? Miksi etsimme mindfulnessia itämaisista opeista, vaikka oma länsimainen, kapitalistinen järjestelmämme on historiallisesti täysin ylivoimainen mitä tulee hetkessä elämiseen? Miksi Chris O’Neill tunsi heti jotain aivan erityistä prinsessa Madeleinea kohtaan? Entä miksi vasemmistolla menee niin surkeasti? Nousu ja tuho käsittelee kapitalismia, yhteiskuntaluokkia ja varallisuuden jakamista.

Tule keskustelemaan näistä tärkeistä kysymyksistä ja kaikista muista Liv Strömquistin Nousu ja Tuho -sarjakuvaan liittyvistä ajatuksista hyvässä seurassa Vihreän Buddhan lukupiiriin 18.5. klo 20:00 – 21:30 Buddhalainen Keskus Sampossa, Vetehisenkuja 3.

Vihreä Buddha on yhteiskunnallisista ja ympäristökysymyksistä kiinnostuneiden meditaatioharjoittajien vapaamuotoinen kollektiivi. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan lukupiiriin ja toimintaamme. Lukupiiriä edeltää Nirodhan hiljainen meditaatio klo 19:00 – 19:45 ja kaikki kiinnostuneet ovat myös tervetulleita sinne.

Nousu ja Tuho sarjakuvaa voi ostaa mm. Porthaninkadun Sarjakuvakeskuksen kaupasta. Jos ostat sarjakuvan ja haluat lainata sitä eteenpäin muille lukupiiriläisille, voit kertoa siitä vaikka facebook-eventissämme.

Kurssiajat: klo 20.00 – 21.30

Päivämäärät: perjantaina 18.5.

Sijainti: Buddhalainen keskus Sampo, Vetehisenkuja 3.

Ilmoittautumiset: Ilmoittaudu täyttämällä ilmoittautumiskaavake täältä.

Kysymykset: penttila.j@gmail.com, 044-0887881