Vihreän Buddhan opintopiiri: Selling Spirituality – The Silent Takeover of Religion 20.2. ja 6.3. Helsinki

Kuinka ympäröivän kulutusyhteiskunnan arvomaailma vaikuttaa omaan hengelliseen elämääni ja ajatteluuni? Entä miten kaupallisuus vaikuttaa siihen kuinka perinteisiä hengellisiä ja uskonnollisia opetuksia ja harjoituksia tulkitaan? Ja mitä, jos mitään, kriittisiä näkökulmia uskonnolliset perinteet voivat puolestaan tarjota modernin maailman ongelmiin? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin pureudutaan Vihreä Buddha -dharmaryhmän järjestämässä uskontodialogisessa opinto- ja keskustelupiirissä. Keskustelun pohjana toimii Carreten ja Kingin teos Selling Spirituality: The Silent Takeover of Religion. Kirjan lukeminen on vaatimus opintopiiriin osallistumiselle.

Toivotamme kaikki eri uskontokuntien ja maailmankatsomusten edustajat ja meditaatiosta sekä hengellisyydestä kiinnostuneet ihmiset  lämpimästi tervetulleiksi.

Kurssiajat: 18:00-20:00 (ovet aukeavat klo 17:45, aloitamme klo 18:00)
Päivämäärät:  20.2. & 6.3.2017
Sijainti: Mäkelänkatu 62A, 5. kerros, Tai Shin Mun -kungfun harjoittelutila
Ilmoittautumiset: https://nirodha.kapsi.fi/abhimata/#/register/33
Kysymykset: Juha Penttilä, penttila.j@gmail.com ja 0440887881.

Hinta: Kurssista koituvat käytännön kulut katetaan lahjoituksin. Lue lisää lahjoituksista. Haluamme pyrkiä vaalimaan kurssilla anteliaisuuden periaatetta ja varmistaa että kurssit ovat avoimia kaikille.

Ohjaajasta

Juha Penttilä on harjoittanut meditaatiota vuodesta 2002 lähtien. Hän on viettänyt aikaa retriiteillä Buddhalaisissa luostareissa ja meditaatiokeskuksissa sekä Aasiassa että euroopassa ja asunut yli kaksi vuotta Gaia House-retriittikeskuksessa Englannin maaseudulla. Suomessa hän on ollut mukana perustamassa Nirodha ry:tä sekä Vihreä Buddha -dharmaryhmää, ohjaa meditaatioiltoja  ja kursseja, ja on aktiivisesti mukana kehittämässä meditaatioyhteisön toimintaa.

Juhan blogia voi lukea osoitteesta: https://keskitie.wordpress.com/