Vipassana-meditaatio: vapauttava näkeminen ja ymmärrys sunnuntaina 11.12.2016 Helsingissä

Vipassana tarkoittaa syvää näkemistä tai vapauttavaa näkemisen tapaa. Kurssilla harjoittelemme näkemään ajatuksemme, tunteemme, havaintomme ja kaiken kokemuksemme uusista näkökulmasta, tavoilla jotka auttavat mieltä päästämään irti takertumisesta ja kärsimyksestä. Tämä irtipäästävä näkeminen mahdollistaa syvemmän vapautumisen ja myötätuntoisemman asennoitumisen itseämme ja muita kohtaan.

Tilassa on tuoleja ja joogamattoja alustoiksi, mutta otathan oman meditaatiotyynyn tai penkin mukaan, jos haluat istua lattialla.

Kurssiajat: 12.00-14:30 (ovet aukeavat 11:45)
Päivämäärä: sunnuntai 11.12.2016
Sijainti: Yliskyläntie 3, E-rakennus, Laajasalo, Helsinki
Ilmoittautumiset: https://nirodha.kapsi.fi/abhimata/#/register/25
Hinta: Kurssin kulut ja ohjaajan palkkio katetaan lahjoituksin. Lue lisää lahjoituksista voi lukea lisää täältä. Haluamme pyrkiä vaalimaan kurssilla anteliaisuuden periaatetta ja varmistaa että kurssit ovat avoimia kaikille.

Ohjaajasta
Juha Penttilä on harjoittanut meditaatiota vuodesta 2002 lähtien. Hän on viettänyt aikaa retriiteillä Buddhalaisissa luostareissa ja meditaatiokeskuksissa sekä Aasiassa että euroopassa ja asunut yli kaksi vuotta Gaia House-retriittikeskuksessa Englannin maaseudulla. Suomessa hän on ollut mukana perustamassa Nirodha ry:tä sekä Vihreä Buddha -dharmaryhmää, ohjaa meditaatioiltoja  ja kursseja, ja on aktiivisesti mukana kehittämässä meditaatioyhteisön toimintaa. Juhan blogia voi lukea osoitteessa: keskitie.wordpress.com/

Tervetuloa kurssille!
Juha Penttilä (044-0887881, penttila.j@gmail.com)