Henkilökohtainen ohjaus

Nirodhan pääohjaajat tarjoavat mahdollisuutta päästä keskustelemaan meditaatioharjoitukseen tai dharmaan liittyvistä kysymyksistä kahden kesken ohjaajan kanssa. Tapaamiset soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harjoittajille. Tapaamiseen voi tulla hyvin matalalla kynnyksellä – kysymys voi olla esimerkiksi se, miten saisi itsensä istumaan alas kiireisen arjen keskellä. Tapaamiset ovat luottamuksellisia.

Tapaamiset toimivat dana- eli lahjoitusperiaatteella. Voit jättää lahjoituksesi ohjaajan danalaatikkoon, käyttää ohjaajan MobilePay-numeroa tai tehdä ohjaajalle tilisiirron.

Tiistaiden tapaamiset pidetään Buddhalainen keskus Sampossa osoitteessa Vetehisenkuja 3, 00530 Helsinki. Mikäli tapaamisia on muina päivinä sovitaan niiden paikasta erikseen ohjaajan kanssa. Koska Sampo-keskuksessa ei ole äänieristettyä tilaa, odotathan tapaamisesi alkua tilan ulkopuolella. Ohjaaja tulee avaamaan sinulle oven tapaamisesi alkaessa.

Jos joudut perumaan tapaamisesi, teethän sen mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta joku muu voi saada paikkasi, eikä ohjaaja joudu tulemaan paikalle turhaan!

Ohjaajat tarjoavat myös etätapaamisia Skypellä, Facetimella ja/tai Zoomilla. Voit olla suoraan yhteydessä haluaamaasi ohjaajaan sähköpostitse etätapaamisen sopimista varten. Jos sinulla ei ole ohjaajan sähköpostiosoitetta, voit lähettää osoitteeseen nirodha@nirodha.fi pyynnön edelleenohjata viestisi haluamallesi ohjaajalle.

Lämpimästi tervetuloa tapaamiseen!

Varaa henkilökohtaisen ohjauksen aika Nirodhalta