Kurssi: Syventävä meditaatiokurssi, 10.-11.6.2017, Jyväskylä

Kurssi edellyttää aiempaa kokemusta meditaatioharjoituksesta, esim. Nirodhan Jyväskylän ryhmässä tai mindfulnessin parissa tai muussa vastaavassa. Se käsittelee syventäviä meditaatiotekniikoita kuten anatta eli ei-itse ja karuna eli myötätunto. Kiinnitämme myös huomiota ponnisteluun, harjoituksen tavoitteisiin, odotuksiimme ja suhteeseemme kokemukseemme. Tarkennamme ymmärrystämme kokemuksen ehdollistumisesta – siitä miten omat käsityksemme, reaktiomme ja kuvitelmamme värjäävät ja rakentavat kokemustamme. Tietoisuuden toiminnan näkeminen perustavilla ja hienovaraisilla tavoilla vapauttaa sydämemme ja toimintamme entistä laajempaan myötätuntoon ja vapauteen.

Kurssilla on varattu aikaa osallistujien kysymyksille. Niitä voi halutessaan lähettää etukäteen Sampo Koistiselle sampo.koistinen@iki.fi. Lisäksi ohjelmassa on ohjattuja ja hiljaisia meditaatioita, opetuspuheita ja ryhmäkeskusteluja. Katso myös samoina päivinä järjestettävän johdantokurssin tiedot.

Kurssiajat: 13:30-16:00 (ovet aukeavat 13:00)
Päivämäärä: lauantaina – sunnuntai 10.-11.6.2017
Sijainti: Kesämaja Kiviniemi, Haukkalantie 34, 40740 Jyväskylä
Ilmoittautumiset: https://nirodha.kapsi.fi/abhimata/#/register/63
Hinta: Kurssin kulut ja ohjaajan palkkio katetaan lahjoituksin. Lue lisää lahjoituksista voi lukea lisää täältä. Haluamme pyrkiä vaalimaan kurssilla anteliaisuuden periaatetta ja varmistaa että kurssit ovat avoimia kaikille.

Ohjaajasta
Sampo Koistinen on harjoittanut dharmaa vuodesta 2004 ja opettanut meditaatiota vuodesta 2008. Hän on Nirodha ry:n perustajajäsen ja edelleen aktiivisesti mukana kehittämässä yhteisönsä toimintaa.

Tervetuloa kurssille!
Maria Hietanen, p. 0405429982