Läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoituspäivä to 9.5.

Läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoitus yhdistää meditaation ja vuorovaikutuksen. Harjoitus ohjaa meitä meditaation tavoin yhteyteen tämän hetken kokemuksen kanssa. Yhteinen läsnäolo antaa lisätukea tähän hetkeen pysähtymiselle ja oman kokemuksen tutkimiselle. Harjoitus antaa myös mahdollisuuden nähdä tarkemmin, mitä kaikkea kokemuksessamme tapahtuu nimenomaan vuorovaikutuksen aikana.

Harjoituspäivä on tarkoitettu niille, joille läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoitus on jo ainakin jonkin verran tuttua, esimerkiksi johdantokurssilta, harjoitusilloista tai Insight Dialogue -retriitiltä. (Läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoituksessa sovellamme osin Insight-meditaatio-opettaja Gregory Kramerin kehittämän Insight Dialogue -menetelmän periaatteita.)

Tämän harjoituspäivän teemana on kokemus itsestä ja yhdessä olemisesta. Päivä on tilaisuus sukeltaa läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoitukseen, tutkia omaa kokemusta eri näkökulmista ja tunnustella, mitä päivän teemat puhuttelevat itsessä juuri nyt.

Kurssiaika: helatorstaina 9.5.2024 klo 10.00-13.30

Sijainti: Buddhalainen keskus Sampo, Vetehisenkuja 3

Harjoituspäivän ohjaa Anna Backholm, yksi Nirodhan ohjaajista. Anna on harjoittanut meditaatiota yli kymmenen vuotta ja tutustunut läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoitukseen vuodesta 2014 alkaen. Anna on myös fokusointiohjaaja ja opiskelee mindfulness-pohjaista Core Process -psykoterapiaa.

Ilmoittautuminen, maksu ja peruutukset

Voit ilmoittautua harjoituspäivään täyttämällä tämän lomakkeen. Jos mahdut mukaan, lomakkeen täytettyäsi saat ilmoittautumisjärjestelmältä sähköpostin, jossa on maksutiedot. Päivän käytännön kulut kattava maksu on 5 euroa. Jos maksun suuruus on este osallistumiselle, voit osallistua myös maksutta tai itse valitsemallasi summalla.

Harjoituspäivän ohjaajan palkkio katetaan lahjoitusperiaatteella. Päivän lopussa osallistujilla on mahdollisuus jättää lahjoitus ohjaajalle, joka ei saa työstään mitään muuta palkkiota. Lahjoituksen suuruudelle ei ole suositusta, vaan se on jokaisen osallistujan itse päätettävissä. Lahjoitukset mahdollistavat toimintamme ja sen jatkumisen. Lue lisää lahjoitusperiaatteesta.

Jos sinun täytyy peruuttaa osallistumisesi, voit tehdä sen klikkaamalla linkkiä ilmoittautumisjärjestelmältä tulleessa sähköpostissa. Peruutustapauksissa emme valitettavasti voi palauttaa osallistumismaksua.