Carolinen opettajavierailu Lahdessa

Meillä on ilo saada Caroline Jones opettajavierailulle Lahteen lauantaina 30.11.  Caroline on harjoittanut meditaatiota vuodesta 1989 ja opettanut vipassana-meditaatiota vuodesta 2006 lähtien sekä Gaia House -retriittikeskuksessa Englannissa että kansainvälisillä retriiteillä. Suomessa hän on vieraillut vuodesta 2008 lähtien opettaen useilla Nirodhan retriiteillä.

Ohjelma ja osallistuminen

Tilaisuus pidetään klo 12-16 Steiner päiväkodilla, Jalkarannassa (Sammalsuonkatu). Ovet avataan klo 11:30 ja ohjelma jatkuu vapaamuotoisena lopetusajan jälkeen. Opetus on englanninkielistä ja keskittyy oivallusta kehittävään vipassana-meditaatioon. Päivään mahtuu myös ohjattua meditaatiota sekä yksilöhaastatteluja. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, aiempi kokemus meditaatiosta ei ole tarpeen.

Osallistujat voivat antaa halutessaan lahjoituksen opettajalle ja osallistua tilavuokran kattamiseen. Tapahtuma on osa Carolinen kuuden viikon Suomen vierailua, jonka aikana hänen tulot perustuvat tilaisuuksista saatuihin lahjoituksiin.