Opettajavierailu 2013 Caroline Jones

Meillä on ilo saada Caroline Jones opettajavierailulle. Tämä on harvinainen mahdollisuus harjoittajille päästä tapaamaan meditaatio-opettajaa säännöllisesti arjen harjoituksensa ohessa. Vierailun aikana 5.11 – 12.12.2013 järjestetään seuraavaa ohjelmaa:

  • Henkilökohtaiset keskustelut Carolinen kanssa ovat harvinainen tilaisuus päästä retriitin ulkopuolella keskustelemaan luottamuksellisesti omasta harjoituksesta kokeneen opettajan kanssa.
  • Kaupunkiretriitti 6.-8.12. Valintasi mukaan joko kahden tai kolmen päivän  meditaatioretriitti Helsingissä (ohjelmaa klo 10-18 joka päivä; ei yöpymistä).
  • Viikottainen  Foundations-kurssi alkaen 6.11. Kurssilla käydään läpi Buddhan keskeisiä opetuksia myötätunnosta ja viisaudesta sekä tehdään näihin liittyviä käytännön meditaatioharjoituksia. Kurssi soveltuu hyvin meditaation aloittamiseen ja myös kokeneempien harjoituksen syventämiseen.
  • Viikottainen Sutta study -kurssi alkaen 7.11. Kurssilla käydään läpi (englanniksi) paali-kaanonin suttia, vanhimpia tekstimuodossa säilyneitä Buddhan opetuksia. Pohdimme yhdessä, miten voimme soveltaa näitä omassa harjoituksessamme. Kurssi on ensisijaisesti tarkoitettu harjoittajille, jotka ovat joskus osallistuneet viikon mittaiselle meditaatioretriitille.
  • Ilmastonmuutos-työpaja 16.11.
  • Paikallisryhmätapaamiset Tampereella 17.11 ja Lahdessa 30.11

Tilaisuudet ovat englanninkielisiä.

Caroline Jones on harjoittanut meditaatiota vuodesta 1989 ja opettanut vuodesta 2006 lähtien sekä Gaia House -retriittikeskuksessa Englannissa että kansainvälisillä retriiteillä. Caroline on toiminut ajoittain myös Gaia Housen vastaavana opettajana. Carolinen opetuspuheita voi kuunnella osoitteessa http://www.dharmaseed.org/teacher/362/.